Z O E T E . P O S T

Er zijn gekke dingen aan de hand in de wereld door covid-19. Een ding is belangrijk, we mogen elkaar niet uit het oog verliezen. Je kan alleen niet even bij je oma op de koffie of een stuk gebak eten op de verjaardag van je tante. Maar gelukkig kunnen we nog wel post versturen! En wat is er nou leuker dan zoete post?! Een doosje met 8 heerlijke home made sweets in een verpakking met gepersonaliseerde tekst, gratis verzonden door heel NL! (buitenland is helaas niet mogelijk)

Voorwaarden

LEES DIT VOOR BESTELLEN!

Direct naar iemand anders verzenden:

Vul bij stap 'adres' het adres en de naam in van de ontvanger. Bij de stap 'betalingsgegevens' graag je eigen adresgegevens invoeren.

 

Meerdere personen:

Bestel het aantal dat je nodig hebt en stuur per mail de informatie zoals adressen en eventuele afwijkende boodschap(pen) naar info@quicheofcake.nl. Geef in het opmerkingenveld aan dat je een mail hebt gestuurd.

Boodschap:

Vul bij het opmerkingenveld een boodschap in van maximaal 125 woorden. Wij printen dit op gekleurd papier en plakken dit in het doosje. Vergeet niet om af te sluiten met je naam zodat de ontvanger weet van wie de post af komt.

 

Geen boodschap?

Wil je geen boodschap toevoegen? Vul dan een 'X' in bij het opmerkingenveld. 

Verzenddatum:

We verzenden de opdrachten binnen een werkdag. Verzending is van maandag t/m vrijdag aangezien er op zondag en maandag geen post wordt bezorgd door PostNL. Wil je dat het op een bepaalde datum verzonden wordt? Geef dit dan aan bij het opmerkingenveld. We kunnen enkel de verzenddatum garanderen, niet de leverdatum omdat we daarbij afhankelijk zijn van PostNL. 

Let op: het is erg druk bij PostNL en soms duurt het langer dan 24 uur voordat het pakketje geleverd wordt! 

 

Zakelijk:

Wil je een grotere bestelling plaatsen? Mail dan even naar info@quicheofcake.nl Betaling op rekening is mogelijk. 

 

Zoete post shop

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

 Teuntje Smits | info@quicheofcake.nl

© 2018 by  Quiche of Cake