R O C K Y . R O A D . A C T I E

Toen ik hoorde dat een leeftijdsgenootje al heel erg lang ernstig ziek is, terwijl ik zelf vol in het leven sta en kei hard bezig ben om mijn eigen business op te bouwen, dan is dat echt een moment dat je met hard beide benen op de grond gezet wordt. Ook besef je dan weer even goed waar het in het leven echt om draait. En dat is geen geld, en ook geen succesvol bedrijf. 

Britt vecht waarschijnlijk al haar hele leven tegen de chronische ziekte van Lyme en een waslijst aan co-infecties. Deze slopende ziekte heeft door de jaren heen steeds meer van haar afgenomen, zonder dat artsen haar wisten te helpen. Ze gleed steeds verder af tot ze volledig uitgeschakeld in het donker lag. Zelfs haar allerdierbaarsten kon ze al lang niet meer zien of spreken. Op het nippertje kwam Britt 2 jaar geleden bij haar huidige Lyme-specialist. Hij wist niet of haar lichaam de behandelingen nog aan zou kunnen en voor een tijd waren ze bang haar te verliezen. Wonder boven wonder sloegen zijn behandelingen aan en stapje voor stapje begon ze met opklimmen. Helaas betaalt ze al jaren haar dure behandelingen zelf, want deze worden niet vergoed door de zorgverzekering. Daarom doen haar vrienden en familie nu mee met Lopen voor Lyme. Britt vraagt niet graag om hulp, maar droomt ervan om ooit weer dansend door het leven te kunnen gaan en anderen te kunnen helpen, zoals ze vroeger deed als therapeut. 

W A T

Op 21 & 22 maart kan je bij Complot Concept Store  een doosje met 4 rocky roads kopen. De volledige opbrengst gaat naar Britt!

 

4 smaken rocky roads gebaseerd op de seizoenen voor €8,- per doosje

Zomer – guilty pleasure

Lente – fris & fruitig

Herfst – comfy food

Winter – wake up, coffee!

 

B E S T E L L E N

- App je naam & het aantal doosjes wat je wil bestellen naar 0640199817.

- Je krijgt van het team van let's get better de bevestiging en een betaalverzoekje. 

- Afhalen kan op 20 maart tussen 17.00 en 21.00 & op 21 maart tussen 10.00 & 17.00 uur bij Complot Concept Store (Grotestraat 7 Venray)

 

M E E R . I N F O

Meer informatie over de actie kan je vinden op https://www.lopenvoorlyme.nl/team/lets-get-better

 

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

 Teuntje Smits | info@quicheofcake.nl

© 2018 by  Quiche of Cake