F O O D . P H O T O G R A P H Y

Een foto zeg meer dan 1000 woorden.

Een uitspraak die je vast eens hebt gehoord, en een uitspraak waar ik helemaal achter sta. Vooral in deze tijd van smartphones en social media waar alles heel snel gaat. Vandaar ook dat ik met Quiche of Cake veel tijd steek in foto's. Vaak krijg ik dan te horen dat mensen honger krijgen van mijn foto's. En dat is precies de bedoeling en dat wil ik ook voor jouw bedrijf! We kennen allemaal die restaurants wel in toeristische buitenlandse plekken met een dof geworden foto menukaart waar je juist heel snel voorbij loopt. Goede foto's maken is niet gemakkelijk. Maar als het lukt zorgt het juist voor het omgekeerde: voor geïnteresseerde klanten. We werken ook regelmatig samen met een super creatieve styliste, zo weten we zeker dat jij de mooiste & uniekste foto's krijgt!

Mogelijkheden

Gerechten

Heb je een nieuwe menukaart en wil je jouw gasten op de website & social media laten zien wat je allemaal aan biedt? Dan zetten we jouw gerechten zo op de foto dat ze helemaal tot hun recht komen! We kunnen verschillende soorten styling, licht & composities gebruiken om te zorgen dat je verschillende foto's hebt van één gerecht zodat je even vooruit kan.

Website

Is je website echt aan vernieuwing toe? Dan kunnen we foto's maken in de stijl die bij de website past. Denk hierbij niet alleen aan foto's van gerechten maar ook van de kok die aan het werk is, gasten die genieten van het eten of van losse ingrediënten.

Eten aan de muur

Hoe gaaf is het om in jouw zaak foto's aan de muur te hebben hangen die speciaal voor jullie zijn gemaakt. Dit kunnen foto's zijn van de gerechten maar ook van ingrediënten, sfeerfoto's, een topshot van een gedekte tafel en ga zo maar door. Samen bespreken we wat goed past in de ruimte.

 

Product & recept

Heb jij een lekker foodproduct waarvan je graag wil dat het verwerkt wordt in een recept wat daarna mooi wordt gefotografeerd? Dan laten wij eerst onze culinaire creativiteit er op los en daarna onze creatieve fotografie skills!

Overig maatwerk

Heb je een ander idee of juist nog helemaal geen idee? Neem vooral contact met ons op en samen gaan we de mooiste foto's maken! 

Kosten

 

De kosten zijn volledig afhankelijk van de wensen. Neem via het contactformulier contact met ons op zodat we vrijblijvend jouw wensen kunnen bespreken en een offerte kunnen maken.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

 Teuntje Smits | info@quicheofcake.nl

© 2018 by  Quiche of Cake