Recente berichten

13 Aug 2019

Ohhh yes! Dit stond al zooo lang op mijn planning. Een ultieme extreme taart maken met gewoon alles wat lekker is! En hier is ie dan, de OMG cheesecake 2.0! Als je 'm gaat maken neem er dan wel even de tijd voor. Het beste kan je de eerste dag de cheesecake bakken en e...

28 Jun 2019

De tijd dat salades alleen maar bijgerechten waren is al heeel lang voorbij, gelukkig maar wat ik vind maaltijdsalades heerlijk! De zoete aardappel in deze salade zorgt dat het een goed vullende maaltijd wordt. Wist je trouwens dat zoete aardappel eigenlijk helemaal ge...

7 May 2019

Ondanks dat ik uit een aspergefamilie kom (mijn opa en oma hadden een asperge kwekerij die later is overgenomen door mijn oom), hield ik vroeger echt niet van asperges. De soep ging nog wel, als ik dan de stukjes asperge niet op hoefde eten. Gelukkig snap ik nu waarom...

23 Oct 2018

Vroeger at men dagelijks soep als voorgerecht. Ook wij deden dat vroeger regelmatig. Maar tegenwoordig eet ik eigenlijk alleen maar soep als maaltijdsoep. En dan met een lekker stuk brood en heerlijke dips zoals deze hummus mmm. Vooral nu het kouder wordt vind ik dat e...

14 Aug 2018

Shakshuka. Toen ik het op een ontbijtkaart zag staan bij een hostel in Guatamala (met een Israëlische eigenaar) vond ik het maar een grappig woord. Maar wat het was.. geen flauw idee. Mijn vriend had het besteld en ohhh ik was jaloers want dit was lekker! Vanaf dat mom...

29 Mar 2018

Ik hou van mousse, en dan vooral van chocolademousse, mjammm. Maar vind fruittoetjes toch ook wel heerlijk. Dit vind ik daarom ook een hemelse combi! Zorg dat je van te voren de glaasjes klaar hebt staan want door de gelatine wordt het snel stijf.

4-6 glaasjes

Ingrediënt...

27 Mar 2018

Als ik met iemand anders in de supermarkt ben worden ze altijd kriebelig van mij. Het liefste loop ik langs elke rij en soms ook nog wel drie keer. Ik vind het heerlijk om alle producten te bekijken en te bedenken wat ik er mee kan maken. Zo kwam ik laatste holle choco...

27 Mar 2018

Pasen is de tijd van het jaar om je helemaal vol te eten met eieren. Gekookte, gebakken, roer, omelet en natuurlijk alle soorten chocolade eieren. Maar waarom eigenlijk? 

Paaseieren

Vaak wordt er gezegd dat de eieren te maken hebben met nieuw leven en vruchtbaarheid en d...

7 Feb 2018

Hummus. Een aantal jaren geleden kocht mijn moeder een potje hummus. Mijn zus en ik hebben haar hard uitgelachen, want hummus.. geef toe, het klinkt raar en het smaakte maar flauw. Ik vond het zo’n hype voor fitgirls die nergens naar smaakt. En eigenlijk heb ik dat hee...

14 Nov 2017

Flammkuchen komt oorspronkelijk uit de Elzas. De bakkers gebruikten deeg om de temperatuur van de oven te meten. Dun uitgerold deeg werd in het midden van de oven geplaatst en als de oven de juiste warmte had bereikt werd het deeg binnen twee minuten gaar. Als de tempe...

Please reload

August 13, 2019

June 28, 2019

May 7, 2019

August 14, 2018

March 27, 2018

March 27, 2018

February 7, 2018

November 14, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags